CITY-C
KHD KoertHamersDesign | Inspiration & Design inspireert en ontzorgt jouw ontwerp proces geheel op eigen wijze. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Van brainstorm tot realisatie.
design, eindhoven, koert hamers, grafisch, film, interieur, exhibition, tentoonstelling, concept, interior, graphics, movie
18
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

CITY-C

KHD heeft meegewerkt aan een plan voor de herontwikkeling van het V&D pand in het centrum van Eindhoven. De ‘werktitel’ van dit project is door KHD ‘CITY-C’ genoemd.

 

In het plan zou het pand aan de Vrijstraat het centrum worden van datgene wat er in de gemeente Eindhoven speelt en leeft. Een openbaar centrum waar ruimte is voor uitwisseling van gedachten, delen van nieuwe ontwikkelingen (TU/ASML/VDL), energie, samenkomsten en informatieoverdracht op andere manieren.