Portfolio Categories Grafisch
KHD KoertHamersDesign | Inspiration & Design inspireert en ontzorgt jouw ontwerp proces geheel op eigen wijze. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Van brainstorm tot realisatie.
design, eindhoven, koert hamers, grafisch, film, interieur, exhibition, tentoonstelling, concept, interior, graphics, movie
-1
archive,tax-portfolio_category,term-grafisch,term-96,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

RW GOALKEEPERGLOVES

RW goalkeepergloves is een initiatief van Ronald Waterreus. Zij ontwikkelen, ontwerpen, realiseren en verkopen keepershandschoenen.
De ervaring die Ronald heeft als keeper van PSV en het Nederlands elftal is vertaald naar een ‘eigenzinnige’ collectie keepershandschoenen van topkwaliteit!

 

Bij KHD ontwerpen we de handschoenen, hebben de website gebouwd, films gemaakt en andere communicatie-elementen.

 

Meer informatie: www.rwlk.nl

JEROENDEJONG

KHD werkt nauw samen met JEROENDEJONG in Aalsmeer. Hier vindt u een aantal voorbeelden van projecten die i.o.v. JEROENDEJONG gerealiseerd zijn.

 

Kijk voor meer informatie en foto’s van deze projecten op: www.jeroendejong.nl

 

Of ga direct naar deze projecten
(afgebeeld van boven naar beneden):

Interforce Networks [interieur]
Skantrae Concept [showrooms]
Toyota Nederland [showrooms]
KOK verzekeringen Amstelveen [interieur]
VVV Alkmaar [interieur]
Schneider Electric Techtour [interieur]
Oversteen [interieur]

PERSMUSEUM 100 JAAR

In samenwerking met WOLK DESIGN (Antoine Hamers) uit Haarlem heeft KHD de overzichtsexpositie voor 100 jaar persmuseum ontworpen en ingericht.

 

10 gerenommeerde betrokkenen bij het ‘nieuws’ is gevraagd op basis van 10 thema’s ieder 10 hoogtepunten te kiezen uit 10 jaar pers.

 

Hiervoor hebben wij een campagne-idee, logo en de inrichting verzorgd.

PLS2MY

Netwerkbijeenkomsten, business-events, bedrijvencontactdagen, beurzen, sponsoractiviteiten; er zijn tal van gelegenheden waar mensen elkaar zakelijke ontmoeten. Sterker nog, netwerken op dit soort bijeenkomsten is een essentieel onderdeel van zaken doen. Wie een sterk netwerk heeft, maakt meer kans om succesvol te zijn. En dat is van alle tijden.

 

Met de nieuwe PLS2MY applicatie wordt het een stuk eenvoudiger om tijdens activiteiten op het gebied van zakelijk netwerken de juiste mensen te ontmoeten. De PLS2MY app biedt je de mogelijkheid om te weten wie er allemaal komt, om te zien wie er allemaal is en om contact te leggen met die mensen die jij in je netwerk wil opnemen.

 

De werking van de PLS2MY app is doordacht eenvoudig. Wanneer je in een paar stappen een profiel hebt aangemaakt en je zakelijke gegevens hebt genoteerd, kan het netwerken 3.0 beginnen. Zoek de mensen waar je contact me wil leggen op en stuur via de app een berichtje met het verzoek om elkaar op het evenement te ontmoeten.

 

KHD vervaardigde het ontwerp van de APP, de corporate identity en alle communicatie voor PLS2MY.

 

Meer informatie: www.pls2my.nl

MX EXPOTECH

In opdracht van Mansveld elektrotechniek en Expotech ontwikkelde KHD een nieuw logo en corporate identity voor het nieuwe bedrijf MX EXPOTECH.

 

Meer informatie over MX: www.mx.nl

HALO

HALO is een idee voor een nieuw PILSMERK.
De uitdaging: verzin een naam en ontwikkel een nieuw pilsmerk met een geheel eigen karakter incl. een aansprekende marketingcampagne.