Portfolio Categories Concept
KHD KoertHamersDesign | Inspiration & Design inspireert en ontzorgt jouw ontwerp proces geheel op eigen wijze. Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Van brainstorm tot realisatie.
design, eindhoven, koert hamers, grafisch, film, interieur, exhibition, tentoonstelling, concept, interior, graphics, movie
-1
archive,tax-portfolio_category,term-concept,term-4,stockholm-core-1.0.7,select-theme-ver-9.0,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

JEROENDEJONG

KHD werkt nauw samen met JEROENDEJONG in Aalsmeer. Hier vindt u een aantal voorbeelden van projecten die i.o.v. JEROENDEJONG gerealiseerd zijn.

 

Kijk voor meer informatie en foto’s van deze projecten op: www.jeroendejong.nl

 

Of ga direct naar deze projecten
(afgebeeld van boven naar beneden):

Interforce Networks [interieur]
Skantrae Concept [showrooms]
Toyota Nederland [showrooms]
KOK verzekeringen Amstelveen [interieur]
VVV Alkmaar [interieur]
Schneider Electric Techtour [interieur]
Oversteen [interieur]

CITY-C

KHD heeft meegewerkt aan een plan voor de herontwikkeling van het V&D pand in het centrum van Eindhoven. De ‘werktitel’ van dit project is door KHD ‘CITY-C’ genoemd.

 

In het plan zou het pand aan de Vrijstraat het centrum worden van datgene wat er in de gemeente Eindhoven speelt en leeft. Een openbaar centrum waar ruimte is voor uitwisseling van gedachten, delen van nieuwe ontwikkelingen (TU/ASML/VDL), energie, samenkomsten en informatieoverdracht op andere manieren.

HALO

HALO is een idee voor een nieuw PILSMERK.
De uitdaging: verzin een naam en ontwikkel een nieuw pilsmerk met een geheel eigen karakter incl. een aansprekende marketingcampagne.